top of page
Letters_Logo_Zwart.png

Meerdere wegen leiden naar Rome.

En zo onze carpaccio ook! Bent u vlees-, vis- of vegaliefhebber? Ons team van professionals maakt het mogelijk om u van alle behoeften te voorzien. 

Alles kan bij Chateau Carpaccio!

Over Chateau Carpaccio

Chateau Carpaccio is in 2020 opgericht met maar één doel voor ogen: Nederland voorzien van een hoogwaardige en smaakvolle carpaccio. Onze passie voor uitmuntendheid inspireerde ons in het begin en blijft ons vandaag de dag drijven. Wij zijn er trots op een superieure ervaring te bieden en dat we langdurige relaties hebben opgebouwd met klanten. Ervaar onze Carpaccio zelf!

Waarom mensen Chateau Carpaccio kiezen

Van boer tot bord

Voor ons is iedere stap van essentieel belang. Van boer tot naar het bord van uw gasten, streven wij naar niets minder dan perfectie op de gebieden kwaliteit, service en bezorging.

KWALITEIT

Wij streven naar perfectie in ons assortiment door zorgvuldig te selecteren uit een scala aan ambachtelijke en hoogwaardige producten. Maatwerk staat bij ons centraal, wat betekent dat we voortdurend streven naar een constante en ongeëvenaarde kwaliteit. Dit bereiken we door niet alleen samen te werken met betrouwbare leveranciers die voldoen aan onze strenge criteria, maar ook door elk aspect van het productieproces te beheersen, van de bron tot uw keuken. U kunt erop vertrouwen dat wij voldoen aan de hoogste normen van voedselveiligheid, zoals vastgelegd in de HACCP-richtlijnen.

SERVICE

Bij Chateau Carpaccio streven we ernaar om gedreven, betrouwbaar en flexibel te zijn, en zijn we altijd bereid om een extra stap te zetten. Onze voornaamste focus ligt op het verlenen van uitstekende service aan onze gewaardeerde klanten en partners. Bovendien bieden we de mogelijkheid om 24/7 bestellingen bij ons te plaatsen. Met onze diepgaande kennis van het vak, passie voor de producten en onvermoeibare inzet, denken we graag met u mee. Het is juist deze betrokkenheid en het wederzijdse vertrouwen dat ons onderscheidt en ons in staat stelt om waardevolle relaties op te bouwen met iedereen die de smaakvolle wereld van Chateau Carpaccio betreedt.

BEZORGING

Wij garanderen flexibele en betrouwbare levering met onze eigen chauffeurs en geconditioneerd transport. Onze klantgerichte aanpak betekent dat we altijd luisteren naar de wensen van onze klanten, inclusief de gewenste leverdatum en -tijd. Naast de afgesproken bezorgdagen biedt Chateau Carpaccio levering op zes dagen van de week. Mocht het voorkomen dat uw voorraad onverwacht snel op is gegaan, dan laten wij u niet in de steek. We streven er altijd naar om een passende oplossing te vinden en u te voorzien van de producten die u nodig heeft.

Carpaccio Banner Chateau Carpaccio
bottom of page